Restaurant Mirabelle dedikert til enestående mat og drikke
I toppetasjen venter restaurant Mirabelle - vår gastronomiske restaurant ledet av Ørjan Johannessen, sønn i familien Johannessen og Bocuse d'Or-vinnende kokk. Dypt forankret i hans unike "Island Gastronomy" matfilosofi, inviteres du til å ta del i en kulinarisk reise som utforsker en rikdom av smaker, historie og førsteklasses kvalitet. Mirabelles kortreiste ingredienser gir deg et smakfullt glimt av det beste området har å by på, mens sammensetningen av rettene tar deg med på en reise gjennom Ørjans prestisjefylte kokkekarriere, kronet med seier i Bocuse d'Or.
Nyt opplevelsen med å se teamets kulinariske magi i det åpne kjøkken, der du kan følge hvert steg av reisen. Alternativt kan du velge litt ekstra privatliv i vår eksklusive Chambre Séparée, et eget rom for de spesielle anledningene og større grupper. Opplevelsen kan du starte og avslutte i Belle Bar, hvor både klassiske og nyskapende cocktails serveres med omtanke og dedikasjon.
Kulinariske pakker
-
Full Mirabelle Experience
Gastronomi og vin
Opplev en 16-retters set-meny nøye komponert av Ørjan Johannessen og hans team, med en perfekt vinpakke til. Etter en uforglemmelig middag venter en natt i Deluxe-rom, der morgenen byr på frokost servert på rommet.
-
Mirabelle Experience
Gastronomisk opplevelse
Nyt en 16-retters set-meny der Ørjan Johannessen og hans team skaper en uforglemmelig matopplevelse for dere. Etter middagen venter en natt i Superior-rom, og morgenen starter med frokost servert på rommet.

-
Small Mirabelle Experience
Get away
Hver onsdag fra 1. oktober t.o.m. 28. januar kan du nyte en 8-retters set-meny for to i Mirabelle by Ørjan Johannessen. Etter en uforglemmelig middag venter en natt i Superior-rom, før morgningen starter med frokost servert på rommet
