Beckerwyc_Feb24_014_ny.jpg

Dedikert til enestående mat og drikke

En dekorativ statuett av en kokk står på et bord, med et jordklode som base. Det er også en dekorativ skje med en kniv på siden. I bakgrunnen er det et møblert rom med store vinduer.

I toppetasjen venter restaurant Mirabelle - vår gastronomiske restaurant ledet av Ørjan Johannessen, sønn i familien Johannessen og  Bocuse d'Or-vinnende kokk. Dypt forankret i hans unike "Island Gastronomy" matfilosofi, inviteres du til å ta del i en kulinarisk reise som utforsker en rikdom av smaker, historie og førsteklasses kvalitet. Mirabelles kortreiste ingredienser gir deg et smakfullt glimt av det beste området har å by på, mens sammensetningen av rettene tar deg med på en reise gjennom Ørjans prestisjefylte kokkekarriere, kronet med seier i Bocuse d'Or.

Nyt opplevelsen med å se teamets kulinariske magi i det åpne kjøkken, der du kan følge hvert steg av reisen. Alternativt kan du velge litt ekstra privatliv i vår eksklusive Chambre Séparée, et eget rom for de spesielle anledningene og større grupper. Opplevelsen kan du starte og avslutte i Belle Bar, hvor både klassiske og nyskapende cocktails serveres med omtanke og dedikasjon.

Hotellpakker

  • Elegant restaurant med rundt bord dekket for middag, store blomsterdekorasjoner, moderne lyskunstverk i taket, og en åpen kjøkkenkrok i bakgrunnen.
  • Et bord med et glass med vin, en tom cocktail- eller drink-glass, en sølv- eller kobberskulptur med en liten telyslykt ved siden av, samt et vått serviett med en liten blomsterbukett på en marmorert bordplate.
  • Et rom med store vinduer som vender mot sjø og fjell, møblerte med ulike stoler og sofaer, dekorert med blomster og moderne lysinstallationer.