Dedikert til enestående mat og drikke

I toppetasjen venter restaurant Mirabelle - vår gastronomiske restaurant ledet av Ørjan Johannessen, sønn i familien Johannessen og  Bocuse d'Or-vinnende kokk. Dypt forankret i hans unike "Island Gastronomy" matfilosofi, inviteres du til å ta del i en kulinarisk reise som utforsker en rikdom av smaker, historie og førsteklasses kvalitet. Mirabelles kortreiste ingredienser gir deg et smakfullt glimt av det beste området har å by på, mens sammensetningen av rettene tar deg med på en reise gjennom Ørjans prestisjefylte kokkekarriere, kronet med seier i Bocuse d'Or.

Nyt opplevelsen med å se teamets kulinariske magi i det åpne kjøkken, der du kan følge hvert steg av reisen. Alternativt kan du velge litt ekstra privatliv i vår eksklusive Chambre Séparée, et eget rom for de spesielle anledningene og større grupper. Opplevelsen kan du starte og avslutte i Belle Bar, hvor både klassiske og nyskapende cocktails serveres med omtanke og dedikasjon.

  • Mirabelle + Beckerwyc = Sant

    Utforsk det beste av kulinarisk nytelse og hotell-luksus. Velg mellom Mirabelle Experience eller Full Mirabelle Experience. Dette er ikke bare et måltid; det er en eksklusiv reise for smaksløkene, med en sett meny for to på Mirabelle, etterfulgt av en luksuriøs overnatting hos oss på Beckerwyc House.

    Mirabelle, er et paradis for matelskere med et åpent kjøkken ledet av Ørjan Johannessen og hans dyktige team. Opplev magien med fjorden og fjellene som bakteppe. Etterpå venter komfortabel luksus i et av våre rom, etterfulgt av en deilig frokost servert på rommet.

  • Private dining

    Private dining

    For grupper på mer enn seks gjester, kan du forespør om å reservere vår eksklusive Chambre Séparée – et rom med fantastisk utsikt og en privat atmosfære. Ideell for intime sammenkomster, forretningsmøter eller spesielle anledninger som krever personlig service.