Kurs for større og mindre grupper


Enten du vil utforske vinens verden, utfordre venner eller kolleger i kokkekamp, eller lage mat i naturen, har vi det perfekte kurset for dere. Våre opplevelser er skreddersydd for grupper fra 8 deltakere, men kan også tilpasses for større og mindre grupper.

  • Kjøkkenkurs med flere personer som forbereder mat sammen, med fokus på tre personer i forgrunnen som samarbeider om en oppskjæring.

    Kokkekamp

    Pris per person: 1450,-
    Varighet: 1,5 time
    Passer for: 4-24 personer

    Konsept:

    Vær med og skap en konkurransefylt time med dine venner eller kolleger, der Teambuilding og samarbeid står i fokus for å skape de beste rettene.

    Kokken viser dere en Masterclass om «how to» før dere deles inn i lag og får en gitt tid på gjennomførelse, der det handler om og levere den beste retten med godt samarbeid og fokus. Kokken bedømmer til slutt hvem som vinner premien.

    -Minimumspris: 11.600,-

  • En gruppe mennesker deltar i et kokkekurs, hvor de forbereder og lager mat sammen på et kjøkken.

    Kokkekamp og vin

    Pris per person: 2400,-
    Varighet: 2,5 time
    Passer for: 2-24 personer

    Konsept:

    Vær med og skap en konkurransefylt time med dine venner eller kolleger, der Teambuilding og samarbeid står i fokus for å skape de beste rettene.

    Kokken viser dere en Masterclass om «how to» før dere deles inn i lag og får gitt tid på gjennomførelse, der det handler om og levere den beste retten med godt samarbeid og fokus.

    Kokken bedømmer til slutt hvem som vinner premien.

    Etter lagene er ferdig på kjøkkenet fortsetter de inne i vårt Chambre Separee med Head Sommelier fra Mirabelle By Ørjan Johannessen, her fortsetter konkurransen der de lærer om vin samt blir testet i blindsmaking.

    -Minimumspris: 19.200,-

  • En mann med kort brunt hår, skjegg og smilende ansikt, som holder et glass med rødt vin, ikledd en brun blazer og svart skjorte, i innendørs setting.

    Vinperler & Smakfulle biter fra Mirabelle by Ørjan Johannessen

    Pris per person: 1295,-
    Varighet: 2 timer
    Passer for: 1 til 100 personer

    Konsept:

    Velkommen til et hyggelig og lærerikt vinkurs. På dette kurset vil du få muligheten til å utforske vinens verden i kombinasjon av deilige smakebiter fra Mirabelle by Ørjan Johannessen.

    Kurset ledes av Alexander Wiggins «Head Sommelier» i Mirabelle, og han lover en uforglemmelig opplevelse. Du vil få smake på fire viner, nøye utvalgt for å fremheve deres særpreg og smak. For å løfte opplevelsen ytterligere, vil det bli servert tre utsøkte smakebiter fra Mirabelle.

    -Kurset holdes på engelsk
    -Minimumspris: 10.360,-

  • Et gyldent utstoppet figur av en kokk med kokkehatt, plassert på et bord i et rom med store vinduer. Det er også en taverne og en dekorativ gjenstand i form av en fingerpistol på bordet.

    Mini Bocuse d'Or

    Pris per person: 2000,-
    Varighet: 2,5 timer
    Passer for: 4-20 personer

    Konsept:

    Ørjan Johannessen er vinner av Europa & Verdensmesterskapet I kokkekunst Bocuse d`Or i 2012 og 2015, Han ELSKER konkurranser!

    Med mini Bocuse d`Or får du som deltager være på lag med en kokk fra Ørjans restaurant Mirabelle der dere skal deles inn i 2 lag. Ørjan lager et råvarebord eller en råvarekasse til hver gruppe som vil være en «mystery basket»

    Her vil gruppene planlegge sin meny sammen med sin kokke Coach og gjennomføre en fantastisk meny side om side med en profesjonell kokk fra Mirabelle.

    Ørjan bedømmer til slutt det vinnende laget med en flott premie. Dette er konkurransen der man kjenner på vinnervilje, fokus, lagarbeid og mestring.

    -Minimumspris: 16.000,-

  • Stekepanne med egg og bacon på en stein, med åpen I'll over en brent vedkubbe-ild ute.

    Campfire Cooking

    Pris per person: 3000,-
    Gjennomføring: 3,5 timer
    Passer for: 2 -60 personer

    Konsept:

    Bli med ut på tur med våre kokker, her drar vi sammen ut i naturen.

    Vi lager og tilbereder et måltid på bålpanne, primus eller andre ting med de fantastiske råvarene vi har rundt oss på øya som for eksempel villsau, fisk, skalldyr og deilige grønnsaker.

    Kanskje vi klarer å sanke noe på veien også.

    Tips og triks til det å tilberede mat ute i naturen samt et fantastisk måltid i vakre omgivelser.

    -Minimumspris: 24.000,-