Tilbake til alle arrangementer

Mat og Champagne – En smaksreise

Champagne er for mange selve symbolet på fest og feiring, men hva spiser man egentlig til for å få den ultimate smaksopplevelsen? På dette kurset lærer du hvordan du lager deilige retter som utfyller og fremhever champagnens unike bobler og smaksprofil.

Vi utforsker både klassiske kombinasjoner og overraskende nye retter som fungerer perfekt sammen med champagne. Kurset inneholder praktisk matlaging, smaking og gode tips, og du får mulighet til å velge en pakke med nøye utvalgte champagner som vår sommelier presenterer og forklarer underveis.

Kurset holdes på engelsk.

Varighet: 2,5 t
Passer for: Voksne
Pris: NOK 1450,-

Pakke med champagne: kr 1 950,- per person

Avbestillingsfrist: min. 5 dager før

Velkommen


Forrige
Forrige
14. februar

Ramen og Pho – nudler fra Japan og Vietnam

Neste
Neste
11. april

Autentiske smaker fra Thailand